FortaRock 2019 bevestigt komst van o.a. Children of Bodom

Geschreven door op 3 april 2019 om 12:57
FortaRock 2018 - Foto: Robin de Roode (Artiesten Nieuws)

Er zijn nieuwe namen bevestigd voor de aankomende editie van FortaRock! In juni 2019 betreedt onder andere Children of Bodom het podium van het festival.

Nieuwe namen FortaRock

De organisatie van FortaRock 2019 heeft acht nieuwe namen bevestigd! Met de komst van Children of Bodom, Hammerfall, Batushka, Myrkur, Monomyth, Komatsu, Ploegendienst en Temple Fang is de line-up bijna compleet. De bands betreden in juni 2019 het podium van het festival in het Goffertpark. Omdat Power Trip het optreden heeft afgezegd, is Behemoth verplaatst in het schema. De Poolse band zou eerst op zondag optreden, maar sluit nu de zaterdag af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FORTAROCK 2019: NIEUWE NAMEN Children of Bodom, Hammerfall, Batushka, Myrkur, Monomyth, Komatsu, Ploegendienst en Temple Fang zijn toegevoegd aan de line-up. Bovendien is Behemoth verplaatst van zondag naar de afsluitende spot op zaterdag. De Poolse band komt met een volledige festivalproductie naar Nijmegen om voor een passend en FortaRock-waardig slot van de eerste festivaldag te zorgen! . . . . #fortarock #allaboutheavymusic #metal #festival #metalfestival #nijmegen #goffertpark @cobhc #childrenofbodom #melodicdeathmetal @hammerfall_official #hammerfall #powermetal @batushkaband #batushka #blackmetal @myrkurmyrkur #myrkur #folkmetal @monomythnl #monomyth #stonerrock @komatsurock #komatsu #eindhovenrockcity @__ploegendienst__ #ploegendienst #punkrock #templefang #fuzzrock #heavypsych

Een bericht gedeeld door FortaRock (@fortarock) op

FortaRock 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 vindt FortaRock weer plaats in het Gofferpark te Nijmegen. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere Amon Amarth, Amorphis en Animals As Leaders ook optreden tijdens het metalevenement. Tickets voor het muziekfestival zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.