Sons of Apollo releaset nieuwe video voor single ‘Alive’

Geschreven door op 22 februari 2018 om 14:57
Sons of Apollo - Foto persbericht Petting Zoo Propaganda (mail)

Sons of Apollo heeft een nieuwe video uitgebracht! De Amerikaanse supergroep onthulde op dinsdag 20 februari de nieuwe clip voor haar single ‘Alive’.

Sons of Apollo releaset video voor ‘Alive’

Goed nieuws voor fans van Sons of Apollo! De Amerikaanse band, bestaande uit oud-bandleden van onder Dream Theater en Guns N’ Roses, trakteerde haar liefhebbers onlangs op een gloednieuwe video. De rockers onthulden de nieuwe clip voor hun single ‘Alive’, afkomstig van de veelgeprezen debuutplaat ‘Psychotic Symphony’.

Het is de derde videoclip van de Amerikaanse band, nadat eerder singles ‘Lost In Oblivion’ en ‘Coming Home’ al van een video werden voorzien. Benieuwd naar de nieuwe muziekvideo? Bekijk hem dan snel:

Festivaltour

Tegelijk met de onthulling van de nieuwe video maakte de band ook een flinke lading  tourdata bekend. De band, bestaande uit Mike Portnoy en Derek Sherinian (ex-Dream Theater), Bumblefoot (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehan (o.a. Mr. Big) en Jeff Scott Soto (ex-Journey), is inmiddels begonnen aan haar eerste Noord-Amerikaanse tour.

In de zomer is Europa aan de beurt, dan reizen de muzikanten langs festivals verspreid over het hele continent. Eerder werd al bekend dat Sons of Apollo ook op Dynamo Metal Fest in Eindhoven en op Graspop in België te bewonderen is.

 

Bron: Persbericht Petting Zoo Propaganda

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Sons Of Apollo Nieuws · Videos