Paul Simon komt voor concert naar Nederland

Geschreven door op 23 mei 2016 om 10:34
Paul Simon - Fotocredits Matthew Straubmuller - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Paul Simon komt dit jaar naar Nederland! De Amerikaanse grootheid komt eind oktober naar Amsterdam voor een groots optreden!

Paul Simon

Matthew Straubmuller | flickr.com/photos/imatty35

Paul Simon concert

Op maandag 31 oktober 2016 hoor je geen silence, maar de sound of Paul Simon. De Amerikaanse troubadour geeft op die dag een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome!

Paul Simon kaarten

Wil je het concert van Paul Simon in de Ziggo Dome live meemaken? Concertkaarten zijn onder andere online verkrijgbaar bij de volgende ticketverkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

Bijna 6 decennia

De carrière van Simon is een van de langste in de wereld. Hij zit namelijk al 59 jaar in het vak, en is in 7 decennia actief geweest. In 1958 bracht hij z’n eerste single uit, genaamd True or False. In de begintijd werkte hij al af en toe samen met Art Garfunkel, als Tom & Jerry. De rest van het verhaal is bekend.

Simon’s solocarrière is enorm, met grote hits als You Can Call Me Al en Graceland, en ook nu maakt hij nog veel muziek. In 2012 werkte hij mee aan het album Babel van Mumford & Sons. Dit jaar komt zijn nieuwe album Stranger to Stranger uit. Het album komt op vrijdag 3 juni uit.

 

YouTube player

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.