Charles Bradley and his Extraordinaires voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 23 augustus 2016 om 10:34

De vintage soul komt naar Nederland! Charles Bradley and his Extraordinaires bezoeken ons kleine landje voor maar liefst vier optredens!

Charles Bradley and his Extraordinaires concert

Hij is ondertussen 67 jaar oud, maar nog steeds in het hoogtepunt van z’n carrière. En dat gaat ‘The Screaming Eagle Of Soul’ Charles Bradley in december laten horen in Nederland! Samen met zijn zeven Extraordinaires komt de Amerikaan naar:

Zondag 4 december – Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam
Woensdag 7 december – De Oosterpoort, Groningen
Vrijdag 9 december – Parkstad Limburg Theater, Heerlen
Zondag 11 december – Doornroosje, Nijmegen

Charles Bradley and his Extraordinaires kaarten

Tickets voor de concerten zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de websites van de theaters. De kaartverkoop start op vrijdag 26 augustus om 10:00.

Simply extraordinary

Maar weinigen kunnen zeggen dat ze bij het bereiken van de pensioensleeftijd op hun hoogtepunt zijn. Bradley kan dat zeker wel. Hij begon lang geleden als James Brown-imitator, tot hij in 2007 door het label Daptone Records werd ontdekt. Sindsdien heeft hij de imitaties niet meer nodig, want hij eigen soulstem maakt hem net zo ongenaakbaar als The Godfather himself.

Zijn debuutalbum No Time For Dreaming werd door het Britse blad Mojo verkozen tot album van 2011. En dit jaar kwam zijn nieuwe plaat Changes uit. Wat hij ook laat horen, het worden vier extraordinary avonden!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.