Charles Bradley kondigt twee concerten aan

Geschreven door op 7 december 2015 om 13:19

Charles Bradley geeft samen met zijn ‘Extraordinaires’ twee concerten in Nederland. Op 3 april staat de soulzanger in TivoliVredenburg en op 6 april in Paradiso.

Update:

Ook België kan een bezoek van Charles Bradley verwachten. Op 7 april staat de artiest met zijn band in het Koninklijk Circus (Cirque Royal) te Brussel. De ticketverkoop voor die show start aanstaande vrijdag om 11 uur en verloopt via LiveNation.

Origineel bericht:

Concerten april

Charles Bradley & his Extraordinaires geeft op 3 april een concert in TivoliVredenburg te Utrecht. Vervolgens wordt op 6 april een show gegeven in concertzaal Paradiso te Amsterdam. De shows van de artiest – die bekend werd als James Brown imitator – staan bomvol soulmuziek.

Charles Bradley kaarten

Tickets voor de Charles Bradley concerten gaan op 11 december in de verkoop om 10.00 uur via Ticketmaster. Tijdens de concerten kan materiaal van de twee albums van de soulzanger verwacht worden.

No Time For Dreaming

Het debuutalbum No Time For Dreaming dat in 2011 uitkwam werd door Mojo verkozen tot één van de beste albums van dat jaar; een must-have binnen de collectie van soulliefhebbers. Ook opvolger Victim Of Love werd ontzettend goed ontvangen.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.