Hiphop brassband Gallowstreet voor releaseshow naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 31 maart 2016 om 12:02

De Amsterdamse door hiphop beïnvloedde brassband Gallowstreet komt deze zomer voor een releaseshow naar de Melkweg in Amsterdam!

Gallowstreet naar Melkweg

Het twaalfkoppige Gallowstreet, of Gallowstreet Brass Band, geeft een concert in Melkweg Amsterdam! Het concert betreft een releaseshow die plaatsvindt in de Oude Zaal. De releaseshow staat in het teken van de nieuwste plaat van de band: Battleplan. Het album komt uit op 17 juni 2016 via het label V2 Records NL.

Het concert zelf vindt plaats de dag ervoor, op donderdag 16 juni. Kaarten zijn per direct in de verkoop gegaan en zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Er is bij het concert ook DJ support aanwezig wat verzorgd wordt door Umoja.

Hiphop brassband

De band is een Nederlandse twaalfkoppige brassband uit Amsterdam vernoemd naar de Galgenstraat, waar de band werd opgericht. In 2014 speelde de groep ook op Eurosonic Noorderslag en het Into the Woods festival. Vorig jaar nog stonden ze op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Where the Wild Things Are.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.