Asking Alexandria plaatst teaser van nieuwe muziekvideo

Geschreven door op 28 januari 2016 om 11:04

Britse metalcore band Asking Alexandria heeft op Facebook een teaser geplaatst van een nieuwe muziekvideo. De video komt uit op 1 februari 2016.

 

Asking Alexandria – The Black

De Britse metalcore-gigant Asking Alexandria heeft een nieuwe teaser online gezet waarin beelden te zien zijn van een nieuwe muziekvideo. Ook hoor je het intro van een nieuw nummer in de teaser, maar vlak voor het nummer daadwerkelijk begint eindigt de video.

Boven de video staat de omschrijving “The Black // February 1st”. We kunnen er dus vanuit gaan dat er aanstaande maandag een gloednieuw nummer met bijbehorende muziekclip online komt te staan!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/askingalexandria/videos/10153893404580818/” width=”800″ height=”375″ onlyvideo=”1″]

Denis Stoff

Het nieuwe nummer is afkomstig van de vierde studioplaat van de Britse groep die onder de naam The Black gaat. De plaat is de eerste waarop nieuwe frontman Denis Shaforostov (kort Denis Stoff) zijn stem laat horen. Ook wordt dit de eerste officiële muziekvideo waarin de nieuwe zanger een rol speelt. Eerder bracht de band wel een live-videoclip uit waarin beelden te zien zijn van Warped Tour 2015.

Het nieuwe album komt uit in maart, er is echter nog geen vaste release date bekendgemaakt. Vorig jaar verliet frontman Danny Worsnop de band om zich te focussen op zijn nieuwe band We Are Harlot en een soloproject.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.