Weinig geluk in de liefde voor Lady Gaga

Geschreven door op 30 november 2011 om 16:36
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Superster Lady Gaga intimideert mannen. De 25-jarige zangeres vertelt in een openhartig interview dat ze gelukkige liefde (nog) niet gekend heeft.

Lady Gaga kent geen liefde

De 25-jarige zangeres heeft weinig geluk in de liefde. In het Amerikaanse blad Vanity Fair vertelt Lady Gaga in een openhartig interview dat ze gelukkige liefde (nog) niet gekend heeft. Ze weet niet hoe het is om gelukkig te zijn met een man. Volgens haarzelf is de oorzaak hiervan dat ze mannen intimideert.

Lady Gaga geeft de volgende verklaring: “Ik voel me aangetrokken tot kerels die net zo creatief zijn als ik. Daarom gaan mijn relaties vaak mis. Als ik dan bijvoorbeeld achter de piano ga zitten en snel een nummer schrijf, worden ze boos omdat het zo snel gaat en het me geen enkele moeite kost. Dat kan intimiderend werken denk ik.”

Ook zegt ze nooit compromisen te sluiten als het op haar creativiteit aankomt. Ze zegt: “Dit is wie ik ben, daar zeg ik geen sorry voor en dat moeten ze maar accepteren.”

Wij hopen in ieder geval dat Lady Gaga ooit nog gelukkig wordt in de liefde.

Lady Gaga – Bad Romance

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws · Roddels