Salmo met ‘Playlist 2020 World Tour’ naar Amsterdamse Melkweg

Geschreven door op 4 oktober 2019 om 16:43
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Fans van Salmo opgelet! De Italiaan brengt zijn ‘Playlist 2020 World Tour’ in het voorjaar van 2020 naar de Amsterdamse Melkweg.

Salmo naar Melkweg

De Italiaanse rapper Salmo komt naar Nederland! De artiest brengt zijn ‘Playlist 2020 World Tour’ volgend jaar naar Amsterdam. Op 8 april 2020 treedt de muzikant op in de Melkweg. De deuren van de Max-zaal openen om 19:30 uur, over de start tijd is momenteel nog niks bekend.

Concertkaarten

Tickets voor het optreden zijn vanaf zaterdag 5 oktober verkrijgbaar via de website van de Melkweg. Uitverkocht? Kijk hier!

‘1984’

In 2015 bracht de hiphopartiest de track ‘1984’ uit. Het nummer werd zo goed ontvangen dat het na één dag al een platina status had. Salmo is echter geen eendagsvlieg. Met zijn muziek brak hij al meerdere Spotify records en domineert hij de Italiaanse top-lijsten. De rapper is al jaren aan de weg naar succes aan het timmeren. Zijn nieuwe wereldtournee is een bewijs dat hij op de goede weg zit.

Benieuwd naar de single ‘1984’? Beluister hem hieronder:

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.