Top 5 typische herfstnummers

Geschreven door op 16 september 2016 om 17:05
Top 5 typische herfst nummers, Herfst - Foto: Dominicus Johannes Bergsma - (Bron: Wikimedia Commons

De seizoenen mogen misschien een beetje verschuiven. Maar volgens de astronomische seizoenen is het bijna herfst. Daarom gaan we alvast wat herfstnummers op een rijtje zetten. Hier de top 5 typische herfstnummers!

Selena Gomez – ‘A Year Without Rain’

Niet alleen omdat het woord rain in de songtitle zit, maar ook de tekst past perfect bij de herfst. ‘A day without you is like a year without rain’. De song komt van het gelijknamige album: A Year Without Rain.

YouTube player

Diana Vickers – ‘Jumping Into Rivers’

Een zangeres bekend geworden door X-Factor. Ze haalde daar de live shows en werd uiteindelijk vierde. Verlangen naar de zon terwijl deze in de herfst af en toe erg ver te zoeken is. De song komt van haar debuutalbum: Songs From The Tainted Cherry Tree.

YouTube player

Paolo Nutini – ‘Autumn’

Deze titel zegt al genoeg. Het lijkt bijna geschreven voor de herfst. Hoewel er niet veel tekst is, is de tekst heerlijk om naar de luisteren onder een warm dekentje als het buiten aan het regenen is. Autumn komt van het album: These Streets.

YouTube player

Demi Lovato – ‘Stone Cold’

De titel klinkt meer als winter. Toch is dit een heel fijn nummer om te luisteren in de herfst. Heerlijk als de regen op de ramen tikt. De mooie tekst brengt je ook een beetje in de herfst en winter mood. Stone Cold is een single van het album: Confident.

YouTube player

Let The River in – ‘Dotan’

Zoveel regen dat er een rivier ontstaat. Dat is wat er in Nederland wel eens lijkt te gebeuren tijdens de herfst. Daarom past dit nummer zeker in de top 5 typische herfst nummers.  Let The River in was de grote hit van het album: 7 Layers

YouTube player

Bron: Lz lyrics, Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes