Celtic Woman in 2019 met ‘Ancient Land Tour’ naar RAI Theater

Geschreven door op 29 april 2019 om 12:34
Celtic Woman - Foto YouTube screenshot

Celtic Woman komt naar Nederland! De muzikanten betreden in oktober 2019 de bühne van het Amsterdamse RAI Theater als onderdeel van haar nieuwe ‘Ancient Land Tour’.

Celtic Woman naar RAI

Goed nieuws voor fans van Celtic Woman! De Ierse groep komt op vrijdag 18 oktober 2019 naar Nederland voor een optreden in het RAI Theater te Amsterdam. De show maakt deel uit van de tour rondom het meest recente album van de groep, ‘Ancient Land’. Dit verscheen in september 2018. Het concert is tevens het eerste optreden in Nederland voor de nieuwste zangeres van de groep, Megan Walsh.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 mei 2019 om 11:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Ancient Land’

Het meest recente album van het Ierse viertal, ‘Ancient Land’, is de dertiende plaat van de groep, maar de eerste waarop zangeres Megan Walsh te horen is. Walsh voegde zich bij de formatie voor de opname van dit album, waarop een combinatie van klassieke Ierse muziek en moderne arrangementen te vinden is. Daarnaast brachten de dames een concertfilm van ‘Ancient Land’ uit.

Benieuwd geworden? Bekijk hier een fragment van de nieuwe film:

 

Bronnen: MOJO, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.