DMA’s naar Paradiso Noord Amsterdam en Rotown Rotterdam

Geschreven door op 22 februari 2016 om 13:44

De Australische act DMA’s komt naar Nederland! Begin mei staat de groep in Paradiso Noord Amsterdam en Rotown Rotterdam.

DMA’s naar Nederland

De Australische act DMA’s komen naar Nederland. De groep staat op dinsdag 3 mei in Rotown Rotterdam en op donderdag 5 mei in Paradiso Noord Amsterdam (Tolhuistuin). Mocht je op beide data niet kunnen, dan is het altijd nog een optie om op vrijdag 6 mei naar het Here Comes The Summer Festival te gaan: de groep is ook daar aanwezig!

Kaarten voor de concerten zijn inmiddels al in de verkoop gegaan! Kaarten voor Paradiso Noord kan je verkrijgen via de website van Ticketmaster en kaarten voor het concert in Rotterdam zijn te verkrijgen via de website van Rotown.

DMA’s debuutalbum

Britpoptijden worden opnieuw beleefd met DMA’s. De groep groeide in 2014 in slechts enkele weken tijd van onbekend bandje naar favoriete nieuwkomer in de iTunes Album Charts met de song Delete. Dat terwijl het debuutalbum Hills End, wat aanstaande vrijdag 26 februari uitkomt, best bescheiden tot stand is gekomen. De liedjes werden voor een groot deel opgenomen in de slaapkamer van bandlid Johnny Took. Luister hieronder naar het nummer Lay Down, afkomstig van de debuutplaat!

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.