Thirty Seconds To Mars fans willen drummer vervangen

Geschreven door op 30 september 2015 om 13:15

Een deel van de aanhang van de Amerikaanse rockband Thirty Seconds To Mars willen drummer Shannon Leto vervangen zien worden. 

‘Replace Shannon Leto’

Niemand weet eigenlijk waar de movement vandaan komt, maar een aantal ontevreden fans van Thirty Seconds To Mars wil drummer Shannon Leto zien vertrekken. In het bericht wat flink gedeeld wordt staat onder andere dat de drummer het niveau niet aankan. Ook claimt de aanhang dat ze doorhebben dat hij ‘overduidelijk zijn werk niet meer met plezier doet’.

 

Op 30 september gaat de aanhang een grote actie beginnen door meerdere accounts aan te maken op social media. Het doel is om de hashtag ‘ReplaceShannonLeto’ te laten trenden. Ook geven ze aan juist géén deel uit te maken van de Echelon. Dit is de titel die de band zijn fanbase heeft gegeven.

Bericht 30stm

Het bericht wat over social media wordt verspreid

Gitarist over bericht

Gitarist van Thirty Seconds To Mars, Tomo Milicevic, heeft gereageerd op het bericht wat in de rondte gaat. “Shame on you…” luidt het Facebookbericht wat hij op zijn pagina plaatste. Ook de fans van de band, het Echelon gedeelte, zijn niet te spreken over de actie. Honderden fans reageren furieus op de volgens hen ronduit belachelijke actie. Drummer Shannon Leto en frontman Jared Leto hebben nog niet laten weten wat zij vinden van de situatie.

30STM bericht 2

Closer To The Edge bereikt 60 miljoen views

Een paar dagen geleden plaatste de band op hun Facebook dat de hitsingle bijna 60 miljoen views heeft bereikt. Inmiddels is het duizelingwekkende aantal bereikt. Het nummer is afkomstig van het album This Is War, wat in 2009 uitgebracht werd. Het album was een statement tegen platenlabel EMI die de band aanklaagde voor 30 miljoen dollar. Dit omdat ze van een slecht contract wilden afkomen.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
30 Seconds To Mars Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels