Blackout XL begin 2019 in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 15 november 2018 om 13:03
Blackout 2018 @TivoliVredenburg - Bron: screenshot YouTube

Een dubbele editie van Blackout in 2019! In februari vindt Blackout XL plaats in zaal Ronda van poppodium TivoliVredenburg te Utrecht.

Blackout XL in TivoliVredenburg

Blackout XL komt ook volgend jaar naar TivoliVredenburg! De drum ’n bass-nacht vindt plaats in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 februari 2019. Om 23:00 uur opent zaal Ronda haar deuren voor een show die doorgaat tot 06:00 uur in de morgen. Ook deze editie is Black Sun Empire van de partij. Meer namen worden nog bekend gemaakt.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 17 november 2018. Vanaf 11:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van het Utrechtse poppodium.

Impressie

Tijdens de drie eerdere Blackout edities in 2018 traden acts als Camo & Krooked, The Upbeats en Rockwell op. Bekijk hieronder de aftermovie van de Blackout editie in augustus 2018:

YouTube player

Black Sun Empire

Milan en Micha Heyboer vormen samen met René Verdult het drum ’n bass collectief sinds 1997. De Nederlandse muziekgroep bracht in 2017 zijn nieuwste album ‘The Wrong Room‘ uit. Van deze plaat kwam een jaar later ook een ‘Remixed’ versie uit.

Beluister het originele album hieronder:

 

Bron: TivoliVredenburg, 3voor12.vpro.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.