Harry Potter in concert terug naar de Doelen in Rotterdam

Geschreven door op 11 september 2018 om 15:24
Rotterdams Philharmonisch Orkest in San Sebastián, Spain. Author: Quincena Musical Bron: Flickr: Rotterdams Philharmonisch Orkest

Fans van Harry Potter opgelet! Op 9, 10, 11 en 12 mei 2019 is de film ‘Harry Potter And The Goblet of Fire’ onder leiding van een live orkest te zien in Rotterdam. 

Tickets Harry Potter in concert

Beleef een magische avond met mede ‘Potterfans’ in de grote concertzaal van de Doelen in Rotterdam. Tickets voor ‘Harry Potter And The Goblet of Fire in concert’ zijn verkrijgbaar via de website van het Rotterdamse Philharmonisch Orkest.

Magische avond met orkest

‘De Vuurbeker’ wordt aanstaand voorjaar op het filmdoek geprojecteerd onder leiding van Het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In 2016 was de eerste vertoning van een Potterfilm onder begeleiding van een compleet orkest. De uitvoering werd enorm goed ontvangen, waardoor de films ‘De geheime kamer’ en ‘De gevangene van Azkaban’ al snel volgden.

Kijk hieronder voor een korte impressie:

YouTube player

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Het Rotterdamse Orkest staat internationaal bekend en heeft ook andere films begeleid, zo was het Philharmonisch Orkest erg succesvol met de symfonische filmtrilogie ‘Lord of the Rings Live’

Bronnen: MetronieuwsRotterdamsphilharmonisch.nl

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws