Amorphis voor exclusief concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 19 juli 2016 om 10:44
Amorphis en Soilwork - Author: Tina Solda | Wikimedia Commons

Amorphis komt naar Nederland! De Finse progressive metalband geeft op 1 december een exclusieve ‘Eclipse’ 10th Anniversary show in 013, Tilburg.

Amorphis - Author: Tina Solda | commons.wikimedia.org

Amorphis – Author: Tina Solda | commons.wikimedia.org

Amorphis concert

Het album ‘Eclipse’ bestaat al 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Op donderdag 1 december geeft Amorphis een 10th Anniversary Show in de Jupiler Zaal van 013 in Tilburg. Het is de enige show in de Benelux. De zaal gaat open om 19:00 uur en de aanvang is om 20:00 uur.

Amorphis tickets

De voorverkoop begint op donderdag 4 augustus om 12:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Eclipse 10th Anniversary

In 2006 heeft de Finse band voor het eerst een album uitgebracht met hun huidige zanger Tomi Joutsen. ‘Eclipse’ werd goed ontvangen en deze plaat was ook de introductie van hun nieuwe sound die tegenwoordig zo kenmerkend is voor de band. Naast de death growl hoor je ook meer folk-elementen in de melodische death. Luister hieronder naar het iconische nummer ‘House Of Sleep‘. Eerder dit jaar stonden de progressive metalmuzikanten ook in 013 en gaven ze een geweldig optreden om het nieuwe album ‘Under The Red Cloud‘ te promoten voor een volle zaal. Het belooft weer een groot feest te worden op 1 december!

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·