Protest The Hero en Between the Buried and Me naar Melkweg

Geschreven door op 26 februari 2016 om 11:31
Katherine Ryan, Cody Ko en Noel Miller Snelle, Russel Kane, Moddi, DÉMIRA, Protest The Hero, Louise Lemón, vocals, Russell Howard, comedy - Comedy/Cabaret microfoon - Fotocredits: Ed Schipul Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor progressieve metal fans! Between the Buried and Me en Protest The Hero komen in juli naar de Melkweg in Amsterdam!

Concert in Melkweg

De Amerikaanse progressieve metal-iconen van Between the Buried and Me en het Canadese Protest The Hero komen naar Nederland! De bands geven een concert in de Melkweg Amsterdam op zaterdag 16 juli. Kaarten voor het concert gaan aanstaande maandag 29 februari in de verkoop. De verkoop verloopt via de website van Ticketmaster.

Between the Buried and Me

De mannen van Between the Buried and Me uit North Carolina zullen gaan zorgen voor een super energieke show die menig progliefhebber compleet omver zal blazen! De band mag dan wel vernoemd zijn naar een Counting Crows song, de muziek is alles behalve toegankelijk. Het vijftal combineert avant-garde metal, progressieve rock en death metal en behoort al jaren tot de top van Amerikaanse progressieve metal scene.

Protest The Hero

Wie van progressieve metal houdt is bij Protest aan het goede adres! De band begon in 1999 onder de naam Happy Go Lucky maar gaan sinds 2002 door het leven als Protest the Hero. De muziek wordt gekenmerkt door een grote variatie, zowel in tempo, ritme, melodieën en zangstijlen. Opvallend is de afwisseling tussen clean zang, screams en grunts.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.