André Kuipers kondigt extra SpaceXperience show in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 27 maart 2018 om 12:46
André Kuipers SpaceXperience-LIVE - Foto persbericht BAAS Amsterdam

André Kuipers heeft een extra SpaceXperience-LIVE show in de Ziggo Dome aangekondigd! De wereldberoemde astronaut geeft zodoende twee shows op 3 november.

UPDATE 19-6: De SpaceXperience shows van André Kuipers blijven mateloos populair! De wereldberoemde astronaut heeft een derde show voor zaterdag 3 november aangekondigd. Deze show vindt in de ochtend om 11:30 uur plaats.

André Kuipers kondigt extra SpaceXperience show aan

Nederlands bekendste astronaut André Kuipers toverde de Ziggo Dome vorig jaar al meerdere malen om tot universum en zal dit ook in 2018 doen! Eerder werd al bekend dat Kuipers op zaterdag 3 november terugkeert naar de Amsterdamse zaal. Wegens succes is hier nu een tweede show aan toegevoegd!

Naast de show die om 15:45 uur ’s middags aanvangt, heeft de ruimtereiziger een extra show op dezelfde dag aangekondigd. Deze staat voor 20:00 uur ’s avonds op de planning.

Tickets

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.