Against Me! voor concert naar Nederland

Geschreven door op 18 juli 2016 om 13:47

Against Me! komt weer terug naar Nederland! De Amerikaanse punkrockband komt in december voor een optreden naar Amsterdam!

Against Me! concert

Na een hoop onzekerheid tussen 2011 en 2014, waarin een hoop veranderde in de line-up, is Against Me! weer helemaal terug! Op dinsdag 13 december is de punkrockband te zien in Melkweg Amsterdam.

Against Me! kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 22 juli om 10:00.

Als goede wijn

De band lijkt op dezelfde manier oud te worden als goede wijn: ze worden alleen maar beter. Het laatste album, Transgender Dysphoria Blues uit 2014, wordt gezien als het beste punkrockwerk van de band en van de laatste jaren in het algemeen. In het album doet frontvrouw Laura Jane Grace een boekje open over haar geslachtsverandering in 2012.

In de tussentijd veranderde er veel in de band. Er werd twee keer van drummer gewisseld, en ook een keer van bassist. Sinds het nieuwste album treedt de band op met bassist Inge Johansson (The Noise Conspiracy) en drumlegende Atom Willard (The Offspring, Angels And Airwaves, Danko Jones). Met het nieuwe album Shape Shift With Me, dat op 16 september uitkomt, en de nieuwe single 333 belooft het een epische avond in Amsterdam te worden!

 

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.