John Cleese in september 2019 naar Den Bosch en Apeldoorn

Geschreven door op 19 november 2018 om 12:34
John Cleese - Fotocredits: Bruce Baker - Flickr - (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van John Cleese! In het najaar van 2019 komt de komiek terug naar Nederland voor een show in Den Bosch en Apeldoorn.

John Cleese naar Den Bosch en Apeldoorn

De eerste show van John Cleese vindt plaats op donderdag 12 september 2018 in Theater aan de Parade in Den Bosch. Een dag later, op vrijdag 13 september, staat de legendarische komiek in Theater Orpheus te Apeldoorn. Beide optredens maken deel uit van zijn ‘The Last Time To See Me Before I Die’ tour.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 23 november 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van de Theaterzalen. Uitverkocht? Kijk hier.

‘The Last Time To See Me Before I Die’

Tijdens de voorstelling vertelt Cleese anekdotes uit zijn persoonlijke leven en zijn carrière. Het publiek krijgt ook de kans om vragen te stellen aan de komiek. In 2018 stond John al eerder in meerdere Nederlandse theaters met deze show.

John Cleese

John Cleese is een echte alleskunner. Zo is hij (stem)acteur, komiek en filmmaker. Vanaf 1966 heeft John een lange lijst van werken en rollen opgebouwd. Naast rollen in Monty Python, creëerde hij in de jaren zeventig de serie ‘Fawlty Towers’, waarin John ook de hoofdrol op zich nam. Ook kun je hem kennen als ‘Haast Onthoofde Henk’ in de Harry Potter films en de stem van ‘King Harold’ in de Shrek reeks.

Bekijk hieronder een fragment uit ‘Fawlty Towers’:

YouTube player

 

Bron: Theater aan de Parade, imdb.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · John Cleese Nieuws · Nieuws