Gregory Porter in maart 2020 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 5 juli 2019 om 10:33
Gregory Porter - Foto: Stefan Brending - License: Creative Commons CC-BY-SA-3.0 - (Bron: Wikimedia Commons) North Sea Jazz Club

Goed nieuws voor fans van Gregory Porter! De Amerikaanse zanger geeft in maart 2020 zijn grootste Nederlandse show ooit in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Gregory Porter naar Ziggo Dome

Op donderdag 19 maart 2020 geeft jazz- en soulzanger Gregory Porter een concert in de Ziggo Dome! Tijdens deze show, die deel uitmaakt van een Europese tournee, kan het publiek hits als ‘Liquid Spirit’, ‘Hey Laura’ en ‘L-O-V-E’ verwachten. Het optreden in de Amsterdamse concertzaal is de grootste Nederlandse show in de carrière van de artiest. In voorgaande jaren stond Porter driemaal voor een vol Theater Carré en waren tickets voor zijn concert in Paleis Soestdijk snel uitverkocht.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf woensdag 10 juli 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Jazz en soul

In 2010 kwam de debuutplaat van de zanger uit, getiteld ‘Water. Dit album sloeg aan en werd meteen genomineerd voor een Grammy Award. Vier jaar later, in 2014, won hij met het album ‘Liquid Spirit’ een Grammy voor ‘Best Vocal Jazz Album’. Inmiddels staat Porter bekend als een van de meest succesvolle jazz- en soulzangers van het moment. Naast muzikant is de zevenenveertigjarige Amerikaan tekstdichter en acteur.

Alvast in de stemming komen voor de show? Beluister hier de hit ‘Liquid Spirit’:

 

Bronnen: Ziggo Dome, MOJO, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.