Nieuwste videoclip Editors opgenomen in Ziggo Dome

Geschreven door op 17 april 2018 om 16:03
Editors - Foto Antje Naumann (Wikimedia Commons)

Editors heeft de nieuwe videoclip voor de single ‘Darkness at the Door’ online gegooid! Het materiaal van de officiële videoclip komt rechtstreeks van het recente optreden in de Ziggo Dome. Was jij bij dit concert? Kijk dan vooral de videoclip en mogelijk spot je jezelf!

Editors filmen nieuwe video in Ziggo Dome

Was jij bij het optreden van Editors in Ziggo Dome? Mogelijk zie jij jezelf dan terug in de nieuwste videoclip van de Britse indierockband! De muzikanten hebben zojuist de nieuwe en officiële videoclip voor het nummer ‘Darkness at the Door’ gelanceerd. Al het visuele materiaal komt rechtstreeks uit het optreden in de Ziggo Dome voor de ‘Violence-tour’. Het concert van 27 maart was volledig uitverkocht en werd door de critici uiterst goed ontvangen!

Editors albums

De Britse rockers van Editors braken in 2005 door met debuutalbum ‘The Back Room’. In 2007 behaalde de band haar eerste Top 40 notering met single ‘The Racing Rats’, die uiteindelijk de twaalfde plaats behaalde. Inmiddels heeft de groep zes studioalbums achter haar naam staan. De meest recente, ‘Violence’, kwam op 9 maart van dit jaar uit. De optredens tijdens de bijbehorende albumtour van de band zijn dusdanig goed ontvangen, dat besloten is de videoclips te baseren op de shows. Mocht jij bij dit optreden geweest zijn, kijk dan vooral de videoclip! Mogelijk spot je jezelf en ben je zodoende vereeuwigd in een filmpje van je favoriete band!

Zie hieronder de nieuwe videoclip van Editors:

Bron: Twitter en Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Editors Nieuws · Nieuws · Videos