Stekker in het Park opnieuw terug met Studio Stekker

Geschreven door op 4 juli 2014 om 12:20
Stekker Festival - Fotocredits Djuna Vaesen - Redactie ArtiestenNieuws - stekker in de tunnel

Op zaterdag 26 juli vindt alweer de vijfde editie van Stekker in het Park plaats. Stekker in het Park, voorheen bekend onder de naam Stekkerfest staat bekend als een van de weinig overgebleven intieme festivals van Utrecht.

Sfeervol en Intiem in het Park

Het Utrechtse festival heeft in de loop der tijd een grote schare fans verzameld. Wij denken dat dit komt doordat het festival altijd trouw is gebleven aan haar intieme karakter. Waar andere Utrechtse festivals zijn uitgegroeid tot massale evenementen, is Stekker in het Park lekker zichzelf gebleven.

Met een maximum capaciteit van 4000 bezoekers mag het festival met recht intiem en gezellig genoemd worden. Het sfeervolle festivalterrein in de Voorveldse Polder past perfect bij de zomerse naam van het evenement: Stekker in het Park. Een uitmuntende line-up mag natuurlijk niet ontbreken.

Stekker Festival - Fotocredits Djuna Vaesen - Redactie ArtiestenNieuws - stekker in de tunnel

Stekker Festival – Fotocredits Djuna Vaesen – Redactie ArtiestenNieuws

Studio Stekker

Om het onderscheidend vermogen van het festival nog eens extra te benadrukken, presenteert de organisatie dit jaar voor de tweede keer het creatieve concept: Studio Stekker.
Voorafgaand aan het festival worden een aantal artiesten een week lang samengebracht in de Kytopia Studio. Tijdens deze week zullen de artiesten samenwerken aan nieuwe mixen en producties.

Het resultaat van deze bijeenkomst wordt door de deelnemende artiesten op de dag van het festival live uitgevoerd. Volgens de organisatie belooft het dit jaar opnieuw een unieke gebeurtenis te worden. De indrukwekkende lijst aan deelnemende artiesten, waaronder legendes als Carl Craig en Octave One,  maakt ons enorm benieuwd naar het resultaat!

Kaartverkoop Stekker in het Park

Tickets voor Stekker in het Park zijn nog beperkt verkrijgbaar op de website van Stekker in het Park: stekkerinhetpark.nl
Kaarten kosten € 33,- per stuk op de website van het evenement.

Is het festival uitverkocht? Misschien kun je op TicketSwap nog een ticket scoren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Stekker in het Park Nieuws