Kane, Caro en Go Back To The Zoo op eindshow Serious Request

Geschreven door op 30 oktober 2012 om 10:34
Logo 3FM Serious Request

Voor het eindfeest van Serious Request zijn weer enkele mooie artiesten geregeld. Onder meer Kane en Caro Emerald zullen een optreden geven tijdens het eindfeest op kerstavond.

Eindshow Serious Request

Op het slotfeest van Serious Request 2012 zullen onder andere Kane, Caro Emerald, Go Back To The Zoo en Kensington optreden. Dat maakte Giel Beelen vanmorgen bekend op 3FM. Later worden nog meer artiesten bekend gemaakt die de dj’s zullen ontvangen tijdens het eindfeest van Serious Request.

Serious Request is een initiatief van 3FM en het Rode Kruis waar ieder jaar 3 dj’s  van 3FM zich opsluiten  in een glazen huis, waar zij een week lang niets eten en non-stop radio maken. Daar zamelen zij dan geld in voor een ‘stille ramp’. Na de week worden de dj’s traditiegetrouw onthaald met een groots slotfeest, waar ook bekend wordt gemaakt hoeveel geld er is ingezameld.

Kane-frontman Dinand Woesthoff reageerde enthousiast: “Wij vinden het tof om te doen. Het is een mooi ding om te doen.” Het is nog niet bekend welke dj’s dit jaar opgesloten zullen worden in het glazen huis, zo vertelde Giel Beelen in zijn programma: “”Ik weet nog niet wat mijn rol gaat zijn. Daar gaan de baasjes over.”

Dit jaar staat het glazen huis in Enschede en wordt er geld ingezameld voor de ‘stille ramp’ babysterfte. Als jij ook een bijdrage wilt doen of meer wilt lezen over Serious Request, check dan de site van Serious Request.

Finale Serious Request 2011

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.