Jah Wobble and The Invaders Of The Heart naar Paradiso en Metropool

Geschreven door op 25 maart 2016 om 11:00
De Top 10 van 90's rocknummers, Kris Kristofferson, Jah Wobble and The Invaders Of The Heart, gitaar - credits: Pixabay (CC by 0.0), aanstootgevende bandnamen

Jah Wobble and The Invaders Of The Heart komen naar Nederland! De band rondom de bassist komt naar Paradiso Amsterdam en Metropool Hengelo.

Jah Wobble and The Invaders Of The Heart naar Nederland

Jah Wobble and The Invaders komen naar Nederland voor twee concerten! De band geeft op dinsdag 3 mei een concert in de grote zaal van Paradiso Amsterdam en op donderdag 5 mei een concert in poppodium Metropool Hengelo.

Kaarten voor de concerten zijn reeds in de verkoop gegaan. Tickets de concerten in Amsterdam en Hengelo zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Public Image Ltd.

Jah Wobble is het meest bekend als de bassist van Public Image Ltd.(PIL), één van de groepen die het nihilisme van de punk opentrokken en invloeden toelieten, van dubreggae tot Stockhausen. Hij speelde ook samen met Holger Czukay en Jaki Liebezeit van de Duitse experimentele rockgroep Can.

De bassist maakt vandaag de dag ook nog steeds gewoon muziek: vorig jaar kwam op 18 mei de EP Merry Go Round uit. Een videoclip voor de single van die EP kan je hieronder bekijken!

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.