Collabro brengt musical hits in 2019 naar Nederland

Geschreven door op 15 oktober 2018 om 12:51
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Collabro komt voor vier concerten naar Nederland. In eind mei en begin juni 2019 staat de musicalgroep in vier zalen in het land.

Collabro naar vier zalen in Nederland

In het voorjaar van 2019 is Collabro te zien in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Den Haag. Tijdens de show komen bekende nummers uit musicals als ‘Grease’, ‘Les Miserables’ en ‘Billy Elliot’ voorbij. De mannen gaven eerder dit jaar hun eerste optreden in Nederland in TivoliVredenburg.

Speellijst

Bekijk hier het overzicht van de shows in Nederland:

Kaartverkoop

Kaarten voor de concertreeks zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 oktober om 10:00 uur op de websites van de desbetreffende zalen. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

Collabro

In 2014 repeteerden de mannen in een klein zaaltje boven een pub in Londen. Volgens hun website was dit de eerste repetitie die ze samen hebben gedaan. Nog geen maand later stonden de Britten op het podium van Britain’s Got Talent met een cover van ‘Stars‘ uit ‘Les Miserables’. Uiteindelijk wonnen de heren de talentenjacht. Hun debuutalbum ‘Stars‘ kwam in Groot-Brittannië binnen op nummer één in de hitlijsten.

 

Bron: Concertgebouw, Muziekgebouw Eindhoven, De Oosterpoort, Collabro

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.