Extra voorstelling Intouchables in Maastricht

Geschreven door op 1 maart 2016 om 13:55

Door groot succes is het er een extra show van Intouchables aangekondigd. De extra voorstelling is te zien in Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Extra voorstelling Intouchables

Wegens groot succes is er een extra voorstelling aangekondigd van Intouchables. Deze extra show is te zien in Theater aan het Vrijthof in Maastricht op dinsdag 7 juni. Andere shows in dit theater zijn op 8, 9 en 10 juni te zien.

Intouchables in het theater

Van de succesvolle Franse film Intouchables is nu een toneelstuk gemaakt. De show is in februari in première gegaan en gaat tot en met juni het hele land door. Veel voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Voor kaarten ga je naar de websites van de desbetreffende theaters of naar de website van de Nederlandse Theater Kassa.

Het verhaal

De voorstelling draait om de vriendschap tussen twee mannen. Deze vriendschap ontstaat op een bijzondere manier. Philippe, (gespeeld door Huub Stapel) een miljonair in een rolstoel, is op zoek naar een persoonlijke verzorger. Als Driss (Cyriel Guds), een ex-gedetineerde afkomstig uit een arme buitenwijk, komt solliciteren voor deze functie is Philippe direct onder de indruk. Driss toont lef, keiharde overlevingsdrift en geen medelijden voor Philippe.
Eenmaal aangenomen als persoonlijke verzorger wordt Philippe’s leven op z’n kop gezet. De mannen dagen elkaar dagelijks uit en zo ontstaat er een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

 

Bron: Theater aan het Vrijthof

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Intouchables Nieuws · Musicals en Theater · Nieuws