Trixie Whitley in najaar 2019 naar Breda en Groningen

Geschreven door op 17 april 2019 om 12:37
Trixie Whitley - Credits: Rinse Fokkema - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

In november 2019 komt Trixie Whitley voor twee shows naar Nederland! Deze maand treedt de zangeres op in MEZZ te Breda en de Groningse Oosterpoort.

Trixie Whitley naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Trixie Whitley! De Belgisch/Amerikaanse zangeres geeft in november 2019 twee concerten in Nederland. De eerste show vindt plaats op woensdag 6 november 2019 in MEZZ te Breda. Ruim een week later, op dinsdag 12 november 2019, reist de artieste af naar Groningen voor een optreden in De Oosterpoort. Tijdens de shows komt onder andere nieuw materiaal afkomstig van haar vierde en meest recente studioalbum ‘Lacuna‘ voorbij. Eerder werd haar optreden in de Amsterdamse Melkweg in mei 2019 al bevestigd.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de websites van MEZZ en De Oosterpoort. Uitverkocht? Kijk hier.

Trixie Whitley

Samen met haar vader, tevens singer-songwriter, Chris Whitley stond de artieste op driejarige leeftijd op het podium. Toch koos ze, ondanks de bekendheid van haar vader, voor haar eigen pad. De artieste experimenteerde met verschillende instrumenten, dans en zang. In 2013 kwam haar debuutalbum ‘Fourth Corner‘ uit. Hierop staat de single ‘Breathe You In My Dreams’, die ruim 1,7 miljoen keer beluisterd is op Spotify.

Beluister hier de track:

YouTube player

 

Bron: Oosterpoort, MEZZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.