The Killers promoten grote bokswedstrijd in nieuwe promo video

Geschreven door op 21 augustus 2017 om 16:54
The Killers - Foto Badjonni (Flickr)

The Killers hebben een nieuwe video opgenomen ter promotie van de grote opkomende bokswedstrijd tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather.

The Killers promoten bokswedstrijd met nieuwe video

The Killers hebben een promo video opgenomen voor de opkomende bokswedstrijd tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-grootheid Conor McGregor! In de video is de band in een boksring midden in een woestijn te zien, terwijl ze hun nieuwe track ‘The Man’ spelen. Daarnaast bevat de promo ook beelden van de twee vechters en beelden van de Amerikaanse stad Las Vegas, waar het gevecht op 26 augustus plaatsvindt.

In gesprek met Rolling Stone onthult frontman Brandon Flowers waarom de band besloot mee te werken aan de promo: “Ik denk dat er een verband is tussen een nummer zoals dat van ons, Las Vegas en een boksarena. De business van het boksen. Het is logisch. En ik wilde gewoon een reden om dit pak opnieuw te dragen. Dat is de ware reden.”

Bekijk de promo nu!

‘Wonderful Wonderful’

Ondertussen komt het vijfde studioalbum van de Amerikaanse rockers steeds dichterbij! Op 22 september komen The Killers met hun nieuwe plaat ‘Wonderful Wonderful’. De band heeft haar fans eerder al een aantal voorproefjes van de nieuwe plaat gegeven, in de vorm van de nieuwe singles ‘The Man’ en ‘Run For Cover’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Killers Nieuws · Videos