U2 brengt nieuwe single ‘Get Out Of Your Own Way’ uit

Geschreven door op 2 november 2017 om 16:02
Bono (U2) - Foto: U2start (Flickr, license CC BY 2.0)

U2 heeft een nieuwe single uitgebracht! De iconische Ierse band onthulde op 1 november haar nieuwe track ‘Get Out of Your Own Way’.

U2 releast nieuwe single van opkomend album

Goed nieuws voor fans van U2! De Ierse rockers hebben hun fans een nieuw voorproefje gegeven van het opkomende album ‘Songs Of Experience’. Op woensdag 1 november verscheen de nieuwe single, genaamd ‘Get Out Of Your Own Way’, online.

‘Nederlands’ artwork

Tegelijk met de nieuwe single onthulde de band ook het artwork voor het nieuwe album. De foto die op de hoes van ‘Songs Of Experience’ prijkt is geschoten door de legendarische Nederlandse fotograaf Anton Corbijn. Corbijn werkte in het verleden al veelvuldig samen met U2. Zo regisseerde hij meerdere videoclips en was hij verantwoordelijk voor het artwork van o.a. ‘The Joshua Tree’.

Op de typische zwart-wit foto van Corbijn staat de zoon van Bono, Eli Hewson, hand in hand met de dochter van gitarist The Edge, Sian Evans.

‘Songs of Experience’

De band heeft het gerucht dat ‘Songs Of Experience’ op 1 december verschijnt inmiddels bevestigd. Eerder deelden de rockers al een andere single van de plaat: ‘You’re The Best Thing About Me’. Het opkomende album is de opvolger van het uit 2014 afkomstige ‘Songs Of Innocence’.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Bono Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws · U2 Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...