Ariana Grande en Jessie J gaan weer samen nummer opnemen

Geschreven door op 13 november 2014 om 12:21
Ariana Grande - Credits: By Rachel Ann Selvin - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Ariana Grande en Jessie J gaan opnieuw samenwerken. Volgens Rodney Jerkins, een ervaren producer, gaan de twee zangeressen samen een cover opnemen.

Het zou gaan om een vernieuwde versie van het nummer The Boy is Mine. Dat lied werd in 1998 opgenomen door Brandy Norwood en Monica Denise Brown. Het nummer wordt onderdeel van een jubileumalbum van producer Rodney Jerkins. Hij zit al twintig jaar in het vak. Daarom wil hij allemaal oude hits vernieuwen en door middel van een album opnieuw uitbrengen.

Ariana Grande Jessie J

Ariana Grande en Jessie J

Ariana Grande en Jessie J hebben al eens eerder samengewerkt. In samenwerking met Nicky Minaj kwamen ze met de hit Bang Bang. Dat nummer kwam in Nederland tot nummer zes in de top 40. Solo is Ariana Grande ook succesvol in Nederland, met een derde plek voor haar album My Everything.

Er wordt verwacht dat het nieuwe duet van Ariana Grande en Jessie J in 2015 uitkomt. Voor zover bekend zijn de zangeressen nog niet aan de werkzaamheden begonnen. Sam Smith komt waarschijnlijk ook op het jubileumalbum van de producer te staan. Hij zal een cover doen van It’s not right, It’s okay, van Whitney Houston.

YouTube player
YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Jessie J Nieuws · Nieuws