Meer dan 7700 bezoekers bij tweede editie Fields of Joy Festival

Geschreven door op 21 juli 2016 om 14:36
Fields of Joy Festival 2016 - Foto: Persbericht FOJF

De organisatie is tevreden. Ook de tweede editie van het Fields of Joy Festival is met meer dan 7700 bezoekers prima verlopen.

Fields of Joy Festival 2016 - Foto: Masterphoto.nl

Fields of Joy Festival 2016 – Foto: Masterphoto.nl

Fields of Joy Festival goed bezocht

Bijna 8000 mensen kwamen naar het festival op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Een sterke groei ten opzichte van de 2015 editie. Ook dit jaar stonden good vibes, good music en good food weer centraal. Op het festival speelden 70 acts waaronder headliners als 2Unlimited, Dotan, DI-RECT en Typhoon.

Geslaagde editie

“Wij zijn erg tevreden over hoe de dag is verlopen”, zegt festival’baas’ Manfred Geisink. Hij vervolgt:

“vorig jaar waren we blij met de 5500 bezoekers, maar natuurlijk hadden we voor deze editie de lat weer hoger gelegd. Eigenlijk op gebied van alles. De programmering, de aankleding, het totale plaatje. Bijna 8000 bezoekers, heel veel blije gezichten uit alle leeftijdscategorieën, tevreden artiesten backstage én een goede sfeer onder de vrijwilligers. Ik denk dan dat we mogen zeggen dat we onze ambities hebben waargemaakt. We hebben weer een mooie stap voorwaarts gezet naar de volgende editie van Fields of Joy Festival in 2017.”

Het festival trok niet alleen meer bezoekers, ook de media weet de weg inmiddels te vinden naar het festival in Twente. Vorig jaar ontving het festival 25 journalisten, dit jaar werden 78 journalisten, bloggers en vloggers ontvangen door de festivalorganisatie.

Derde editie 2017

De Fields of Joy organisatie is nog niet eens klaar met afbouwen, maar kan al wel bekend maken dat de derde editie zal plaatsvinden op zaterdag 22 juli in 2017. Stiekem zijn zelfs al de eerste potloodlijnen gezet voor de designs van de fields voor het aankomende jaar en wordt er al gesproken over potentiële acts en verbeterpunten. De organisatie zal er alles aan doen om de hoge verwachtingen wederom te overtreffen!

Kijk voor meer info op: https://fieldsofjoyfestival.com/

 

Bron: Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Fields of Joy Festival Nieuws · Nieuws