Iron Maiden met The Book of Souls World Tour naar Gelredome

Geschreven door op 7 oktober 2015 om 11:17
Iron Maiden - Foto: Adels (Flickr, License: CC BY 2.0)

De legendarische metalband Iron Maiden komt in 2016 naar Nederland! Op woensdag 8 juni zal een van ’s werelds bekendste muziekformaties te zien zijn in het GelreDome.

Iron Maiden naar GelreDome

Dat meldt Mojo zojuist via social media. In 2016 toert de formatie per vliegtuig de wereld rond ter promotie van het nieuwste album ‘The Book of Souls’. In navolging van de succesvolle ‘Somewhere Back in time World Tour’ (2008), gaat de band opnieuw per vliegtuig de wereld rond. Wederom zal niemand minder dan frontman Bruce Dickinson de Boeing besturen. Op 8 juni zal de metalband neerstrijken in het GelreDome. De band The Raven Age gaat mee als support act.

Concerkaarten

Tickets zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. De band zal zowel de nieuwste nummers, als gouden oude naar Arnhem brengen. Kijk voor meer concertinformatie op de website van Mojo.

The Book of Souls

De ‘jumbotour’ die Iron Maiden volgt, staat in het teken van het meest recente album ‘The Book of Souls‘, dat op 4 september verscheen. Het album werd ontzettend goed ontvangen en toont dat de ervaren rockers na veertig jaar nog steeds tot de top van de muziekwereld behoort.

 

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.