Will Smith met nieuwe muziek op wereldtournee

Geschreven door op 6 oktober 2015 om 17:09

Will Smith gaat binnenkort weer het podium op. Hij werkt momenteel aan nieuwe muziek en volgend jaar wil hij op wereldtournee. 

Will Smith geeft aan dat hij er “redelijk zeker” van is dat hij in 2016 begint aan de wereldtournee. Deze gaat in het teken staan van zijn nieuwe muziek. De tour doet hij samen met DJ Jazzy Jeff, waar hij in de jaren tachtig en negentig een duo mee vormde. Vooralsnog zijn exacte tourplannen nog niet duidelijk.

“Jeff en ik hebben nooit echt een volledige tour gedaan. Ik was altijd druk met The Fresh Prins of Bel-Air of met een film. Ik kijk er echt naar uit om samen op een volwaardige tour te gaan.”

Aldus Will Smith

Nieuw Will Smith album

Het is nog niet duidelijk hoeveel nummers op de nieuwe plaat van Smith komen. Wel heeft hij al bekend gemaakt dertig nieuwe tracks opgenomen te hebben.

“Ik sta aan het begin van dit proces. Ik probeer weer een beetje los te komen en de boel af te stoffen.”

Te oud om te rappen voelt de 47-jarige Smith zich nog niet.

“40 is het nieuwe 30, of nu is 50 misschien wel het nieuwe 30. Ik blijf de grenzen opzoeken en zal dat blijven proberen te doen tot ik 70 of 80 ben.”

aldus Smith.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·