Videos Justin Bieber offline Youtube

Geschreven door op 30 augustus 2011 om 19:23
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Was je op Youtube opzoek naar de Justin Bieber video’s? Dan kan het goed zijn dat je ze niet hebt gevonden. Ze zijn namelijk verwijderd.

Verantwoordelijk hiervoor is ‘iLCreation’. Deze gebruikers heeft gezorgd dat alle officiële video’s van Bieber niet meer op Youtube staan. Reden hiervoor is dat hij zegt auteursrechten te hebben.

Zelfs ‘Baby’ die zeshonderd miljoen keer bekeken is staan niet meer online. Youtube hanteert het beleid dat de video’s direct offline worden gehaald als er een dergelijke claim gedaan wordt. Pas als ze offline zijn gaan ze beginnen met hun onderzoek.

Een woordvoerder van VEVO zegt:”Iemand maakt ten onrechte aanspraak op de auteursrechten van Justin Biebers kanaal. We werken nu samen met Youtube om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.”

Eerder gebeurd iets dergelijks al met video’s van Lady Gaga. We zijn benieuwd wanneer de clips van Justin weer online komen. Missen jullie ze al?

*update* ze staan alweer online

Justin Bieber – Baby ft. Ludacris

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws