Madonna en Jesus nog altijd samen

Geschreven door op 12 februari 2010 om 15:03
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Er gingen geruchten dat Jesus een punt zou hebben gezet achter de relatie met Madonna. Toch heeft het er alle schijn van dat de twee nog altijd samen zijn.

Madonna en Jesus

De twee hadden een romantisch diner in restaurant Holy Tereza in Rio de Janeiro. Daarna gingen ze naar een voorstelling van het Flying Circus. Geen luxe vip-plaatsen! Madonna en Jesus stonden gewoon tussen het publiek en vonden het geen probleem om elkaar kusjes te geven en lieve woordjes in te fluisteren.

De volgende dag had Madonna een ontmoeting in São Paulo met gouveneur José Saws. Jesus besloot met de kinderen van Madonna in het hotel Fasano in Rio te blijven. Samen met zoontje Mercy James en dochter Lourdes dook hij het zwembad in, als een echte vader.

Bron: Radio538.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Madonna Nieuws · Nieuws