Nieuw album van KLUBBB3 vanaf deze vrijdag verkrijgbaar!

Geschreven door op 3 januari 2017 om 15:34

KLUBBB3, het schlagerproject van onder andere Jan Smit, brengt aanstaande vrijdag het nieuwe album Jetzt Geht’s Richtig Los! uit!

‘Jetzt Geht’s Richtig Los!’

Goed nieuws voor schlagerfans! Het nieuwe album van KLUBBB3 (met Jan Smit) komt aanstaande vrijdag 6 januari uit en is nu al te reserveren! Op het tweede album van het trio gaat het, zoals de titel al zegt, pas écht los. De nieuwe plaat staat vol met twaalf fantastische feel good-liedjes en kunnen op geen enkel feestje ontbreken. Jetzt Geht’s Richtig Los is waar mogelijk misschien nog wel feestelijker dan het debuutalbum, dat vorig jaar uitkwam. Behalve in Nederland komt de nieuwe cd in nog zeven landen uit.

Beluister alvast Jetzt Erst Recht van het album:

YouTube player

Over KLUBBB3

Het schlagerproject van de Belg Christoff de Bolle, de Duitser Florian Silbereisen en onze eigen Jan Smit bestaat sinds 2015. Het idee kwam van Smits voormalig manager Jaap Buijs. Hoewel de zangers eerst vooral in eigen land bekend waren, braken ze vorig jaar als trio internationaal door. Debuutalbum Vorsicht Unzensiert! haalde goud in Duitsland, Oostenrijk en België en ging ruim 200.000 keer over de toonbank.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.