Hit of shit: Vinchenzo Tahapary brengt nieuwe single uit

Geschreven door op 9 juni 2017 om 13:19
Vinchenzo Tahapary The Voice of Holland

Vinchenzo Tahapary, bekend van The Voice of Holland, heeft zijn nieuwe single genaamd ‘Daily’ uitgebracht! De track is zijn eerste single na zijn ‘Voice’-carrière. 

Vinchenzo Tahapary komt met single ‘Daily’

Goed nieuws voor alle fans van Vinchenzo Tahapary! Op vrijdag 9 juni bracht Vinchenzo zijn nieuwe single ‘Daily’ uit. Dit is de eerste single die de zanger uitbrengt na zijn avontuur in ‘The Voice of Holland’. Tijdens de zangcompetitie eindigde de zanger op de derde plaats. Vinchenzo zat in het team van Ali B en de rapper vond hem zo goed dat hij een contract aangeboden kreeg bij de platenmaatschappij van Ali.

In een interview met het Youtube-programma Ochtendmix van 2 april 2017 vertelde de 17-jarige zanger druk bezig te zijn met muziek. Hij is zelfs met een heel team naar Marokko gegaan en heeft daar hele mooie muziek geschreven.

‘Daily’

Ben je benieuwd naar het nieuwe nummer van de voormalig TVoH-finalist? Beluister hieronder de single ‘Daily’:

RTL Late Night

Op donderdag 8 juni 2017 was Vinchenzo te gast bij RTL Late night. Hier vertelde de zanger over zijn nieuwe single en zong hij hem voor het eerst live. Ben je benieuwd naar het live optreden van de Nederlandse popster? Bekijk hieronder de video:

Bron: Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...