“Beste Jimi Hendrix-tribute act” Randy Hansen komt naar Nederland!

Geschreven door op 9 juni 2017 om 12:47
Artiest: Randy Hansen - Bron: Wikimedia - Author: Joe Mabel

Fans opgelet! Randy Hansen komt voor meerdere shows naar Nederland! In 2018 staat de rocker in verschillende poppodia door het land met zijn ode aan de legendarische Jimi Hendrix.

Randy Hansen voor meerdere shows naar Nederland

Rocker Randy Hansen trekt in 2018 langs verschillende Nederlandse poppodia! De muzikant, die wereldwijd als één van de beste Jimi Hendrix-tribute acts wordt gezien, staat in 2018 in de volgende zalen:

  • 11 mei 2018: 013, Tilburg
  • 12 mei 2018: De Helling, Utrecht
  • 13 mei 2018: Gebr. de Nobel, Leiden

Tickets voor de shows

Kaarten voor de show gaan op woensdag 14 juni 2017 in de verkoop. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via Ticketmaster en de website van de rocker.

“Beste Hendrix-tribute act ter wereld”

Randy Hansen is een Amerikaanse zanger en gitarist en wordt veelvuldig gezien als de beste Hendrix-tribute act in de wereld. Zo kreeg Hansen in het verleden complimenten en de goedkeuring van de familie van de overleden legende Jimi Hendrix.

Hansen toerde in zijn carrière al met oud-drummers van Jimi Hendrix (Buddy Miles en Mitch Mitchell), maar ook met andere grote acts als The Beach Boys, Uriah Heep en Jethro Tull.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.