Justin Bieber komt met single ‘Friends’ in samenwerking met BloodPop

Geschreven door op 18 augustus 2017 om 11:45
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Justin Bieber heeft zijn nieuwe single ‘Friends’ uitgebracht! De popster werkte voor de track samen met de Amerikaanse muzikant en producer BloodPop.

Justin Bieber komt met nieuwe track ‘Friends’

Justin Bieber kondigde onlangs zijn nieuwe single ‘Friends’ aan en heeft hem inmiddels eindelijk uitgebracht! De nieuwe track van de megaster verscheen op 17 augustus online. Justin werkt op de track samen met de Amerikaanse producer en muzikant BloodPop. Songwriters Julia Michaels en Justin Tranter hebben een bijdrage geleverd aan de tekst van de nieuwe single.

Ben jij benieuwd naar Justins nieuwe single? Beluister hem dan snel!

Ongeluk

Onlangs kwam Justin nog in het nieuws nadat hij per ongeluk een fotograaf had aangereden. De popster reed de paparazzo met zijn pick-up truck omver nadat hij een kerkdienst in Beverly Hills had verlaten. Justin stapte direct na het ongeluk uit en bleef bij de man tot hulpdiensten arriveerden.

Even daarvoor raakte JB ook al in opspraak nadat hij het resterende deel van zijn Purpose World Tour cancelde. Destijds werd gemeld dat de resterende veertien optredens door onvoorziene omstandigheden geen doorgang konden vinden. In gesprek met TMZ zei de popster later toe te zijn aan wat rust.

Bron: Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.