Jason Derulo komt in maart 2018 naar AFAS Live in Amsterdam!

Geschreven door op 18 augustus 2017 om 10:27
Jason Derulo - Foto: Felixtsao (Flickr license: CC BY 2.0 )

Jason Derulo komt naar Nederland! Het Amerikaanse multitalent reist in maart 2018 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Jason Derulo in 2018 naar AFAS Live

Yes! Jason Derulo komt in 2018 terug naar AFAS Live! De Amerikaanse zanger, songwriter en danser stond in februari 2016 nog in de Amsterdamse zaal, die destijds nog Heineken Music Hall heette, en komt op dinsdag 13 maart 2018 weer terug.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 25 augustus in de verkoop. Deze zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Hitmachine

De Amsterdamse concertzaal noemt Jason niet voor niets een hitmachine: de inmiddels 28-jarige muzikant behaalde in zijn carrière enorme hits met tracks als ‘Watcha Say’‘Ridin’ Solo’‘Wiggle’‘Talk Dirty’ en zijn laatste knaller ‘Swalla’.

Inmiddels heeft Jason vier studioalbums achter zijn naam staan en nummer vijf is onderweg! Derulo werkt momenteel hard aan een opvolger van zijn in 2015 uitgekomen plaat ‘Everything Is 4’.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.