Eek-A-Mouse in november 2017 naar Doornroosje Nijmegen

Geschreven door op 18 september 2017 om 12:48
Eek-A-Mouse - Fotocredits: Jimmy Flink - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De Jamaicaanse reggae-artiest Eek-A-Mouse staat in november 2017 in Doornroosje Nijmegen. The Mouse staat bekend om zijn authentieke, rauwe geluid in de reggae. 

Eek-A-Mouse naar Doornroosje

Goed nieuws voor fans van ‘Eek-A-Mouse‘! De Jamaicaanse reggae-artiest komt in 2017 terug Nederland. Met zijn tour staat hij op 24 november 2017 in Doornroosje, Nijmegen. The Mouse zingt, praat, rapt en schreeuwt. Daarnaast wordt hij tijdens het concert begeleid door zijn live band. In 2016 was de artiest nog te zien in De Helling, Utrecht.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor dit optreden verloopt onder andere via onderstaande online verkooppunten:

Tickets (Secundair) Tickets (Primair)

The Mouse

Ripton Joseph Hylton, oftwel: Eek-A-Mouse, is een Jamaicaanse reggaezanger. In 1979 kreeg hij bekendheid toen zijn eerste hit ‘Once a virgin‘ uitkwam.

Zijn artiestennaam was de naam van een renpaard waar hij destijds op wedde. Sneu weetje: Toen hij een keertje niet op zijn favoriete paard wedde, won het paard uiteindelijk de race.

In de jaren negentig zat de artiest een tijdje in de gevangenis. Om deze reden bracht hij destijds een stuk minder platen uit. De Jamaicaan heeft een unieke stijl binnen de reggae. Het is een combinatie van zingen en rappen genaamd ‘Singjaying’. Eén van zijn laatste albums ‘Wa-Do-Dem kwam uit in 2009.

 

Bron: Facebook, Twitter, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.