Heideroosjes sluit jubileumjaar af in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 5 februari 2019 om 12:41
Nirwana Tuinfeest, Jera On Air, Heideroosjes - Credits: John Klijnen (management Heideroosjes) via Wikimedia Commons (CC by SA 2.5)

Heideroosjes sluit zijn jubileumjaar af in stijl. In december 2019 geeft de band zijn laatste show van het feestjaar, in Paradiso Amsterdam.

Heideroosjes naar Paradiso

Voor Heideroosjes staat 2019 in het teken van het dertigjarig jubileum. De band sluit dit jaar feestelijk af in de Grote Zaal van de Amsterdamse Paradiso. Het concert vindt plaats op zaterdag 21 december 2019, waarmee dit de laatste show wordt voor de formatie. De eerste show van het jubileumjaar van de groep vond in januari 2019 plaats in de Melkweg, waar de mannen zeven jaar geleden ook hun afscheidsshow gaven.

Kaartverkoop

Op zaterdag 9 februari 2019 om 10:00 uur start de verkoop. Tickets zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Afscheid

Marc Roelofs, Igor Hobus, Frank Kleuskens en Fred Houben besloten in 2011 om een einde te maken aan de Heideroosjes. In 2012 vond het afscheidsconcert plaats in de Amsterdamse Melkweg. Zeven jaar lang hebben de fans van de punkrockband, die bekend zijn van nummers als ‘Klapvee!’, ‘Tering Tyfus Takketrut‘ en ‘Ze Smelten De Paashaas‘, niks meer van de band gehoord. Voor het jubileumjaar zijn ze teruggekeerd, maar ook hierna houden de mannen het weer voor gezien.

 

Bron: Heideroosjes, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.