De 5 leukste covers van Denis Stoff

Geschreven door op 27 oktober 2016 om 12:49
Denis Stoff - Foto: Frank Schwichtenberg - (Bron: Wikimedia Commons)

Geen zanger meer bij Asking Alexandria, maar wat gaat zanger en gitarist Denis Stoff dan nu doen? Er is nog niks nieuws bekend, dus laten we even terugblikken op de YouTube covers die Denis plaatste voordat hij bij Asking kwam.

‘Fix you’

Een nummer van het album X&Y van Coldplay. Het album werd uitgebracht in 2005 en klinkt als Coldplay, maar toch heel anders dan het eerdere werk van de band. In 2012 coverde Denis dit nummer en hij zette de volgende tekst onder de video: “This one goes out to everyone who has had struggles in their lives. No matter what happened to you, no matter how unfair some things seem to be – don’t ever give up on your life. If you never try you never know just what you worth 😉 Please, share this with your friends! It’s much appreciated! Thank you!” Hoe mooi is dit?!

YouTube player

‘What I’ve Done’

What I’ve Done is een nummer van het album Minutes to Midnight van Linkin Park. Minutes to Midnight is het derde album van de band. Toen het album uitkwam stond het gelijk in 15 verschillende landen op nummer 1. Op dit album staan onder andere de hits What I’ve Done, Bleed it Out en Given up. Dit nummer coverde Denis in 2015 toen hij al begonnen was bij Asking Alexandria.

YouTube player

‘Sleepwalking’

Dit is een nummer van het een na laatste album Sempiternal van Bring me The Horizon. Dit album bevat elektronische, ambient en pop invloeden. Bekende nummers van dit album zijn de singles Shadow Moses en Sleepwalking. Deze cover staat niet op het YouTube kanaal van Denis zelf. Waarschijnlijk heeft het er ooit opgestaan, maar heeft hij de video’s later verwijderd. Hier hoor je in ieder geval een klein stukje!

YouTube player

‘Kings And Queens’

Dat Denis 30 Seconds to Mars zag als inspiratie vertelde hij al eens in een interview. Hier coverde de zanger het nummer Kings And Queens van het album This is War dat in 2009 uitkwam. Ook dit is een klein stukje van een van de waarschijnlijk verwijderde covers van Denis.

YouTube player

‘When Everyday’s The Weekend’

En hier is hij dan, DE Asking Alexandria cover! Een nummer van het album Stand up And Scream uit 2009. In deze video doet hij alleen de clean zang, maar wat doet hij dat goed! Vergeet ook vooral niet te luisteren naar Asking Alexandria’s album The Black, waar Denis de frontman van de band is.

YouTube player

‘Killing You’

Suprise, een extra cover toegevoegd! De vorige Asking Alexandria cover moet je gezien hebben, vooral omdat Denis hier nog zo jong is. Maar de cover van Killing You van het album From Death to Destiny is zo goed dat hij niet achter kon blijven. Ook dit is een kort stukje van een waarschijnlijk verwijderde video. Enjoy!

YouTube player

 Bron: YouTube, bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.