Madonna mag tweeling uit Malawi adopteren

Geschreven door op 8 februari 2017 om 17:14
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna heeft van de rechter toestemming gekregen om twee kinderen de adopteren. De 58-jarige popster vloog onlangs naar Malawi om zelf de zitting bij te wonen. 

Ziekenhuisbezoek

Goed nieuws voor Madonna. De Queen of Pop mag twee kinderen uit Malawi adopteren.Dit werd bevestigd door justitiewoordvoerder Mlenga Mvula.

Geruchten over adoptie

De zangeres was al een tijdje voor haar goede doel in het land aanwezig. Geruchten over een eventuele adoptie gingen hierdoor al een tijdje rond. Deze werden echter steevast door de zangeres ontkent.

Een tweeling

De Queen of Pop heeft haar oog laten vallen op een tweeling uit het Afrikaanse land. De twee meisjes komen uit Malawi en zijn vier jaar oud. Namen van de kinderen zijn Ester en Stella. Wanneer de zangeres haar nieuwe kroost mag meenemen is nog niet bekend.

Raising Malawi

In 2006 richtte Madonna een goed doel op genaamd: Raising Malawi. Toen het popidool destijds in Malawi was adopteerde zij David van toen 13 maanden.

Drie jaar later adopteerde de popster nog een kind uit Malawi. Het toen vier-jarige meisje genaamd Mercy James. Madonna had uit eerdere relaties al een dochter en zoon.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws · Roddels