Rapper Jay-Z brengt deze zomer nieuw album 4:44 uit

Geschreven door op 19 juni 2017 om 15:09
Beyoncé en Jay-Z - Fotocredits: Maegan Tintari - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Fans van Jay-Z opgelet! De rapper brengt eind juni een splinternieuw album uit. Het album draagt de naam 4:44 en is exclusief te beluisteren op Tidal.

Jay-Z komt met nieuw album

Op 30 juni brengt de rapper Jay-Z een nieuw album uit. Dit album heeft de naam ‘4:44’ en is vanaf die dag exclusief te beluisteren op streamingdienst Tidal. Dit maakte Tidal op maandag 19 juni via Twitter bekend.

4:44

De naam 4:44 komt de laatste tijd veel in beeld! Deze maand verschenen overal in New York en Los Angeles billboards met alleen de tekst: 4:44. Online waren plotseling overal banners te zien met daarop dezelfde tekst. In de code van de advertenties ontdekte een fan het woord Tidal. Tidal is het muziekplatform dat de rapper samen met andere grote artiesten oprichtte als antwoord op Spotify.

Eerder werden fans op het verkeerde been gezet door een tweet waaruit bleek dat het om een film ging van Lupita Nyong’o, Mahershala Ali en Danny Glover. De trailer is ook te zien op de site van Tidal. Vanaf vrijdag 16 juni waren plotseling verschillende billboards te zien. Dit keer met de naam van de rapper en de datum 30 juni.

Bron: Tidal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Jay-Z Nieuws · Nieuws