Gaat Coldplay in 2017 op Europese tour? (Update)

Geschreven door op 30 september 2016 om 17:13

Het ziet er naar uit dat Coldplay volgend jaar op tour gaat door Europa! Dit valt af te leiden uit een video die de band op social media heeft verspreid. Of ook Nederland word bezocht is nog onduidelijk.

Europese tour 2017

Vandaag postte de band onderstaande video op hun social media. In het getal 2017 zijn de vlaggen van verschillende Europese landen te herkennen; de vlaggen van Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, België, Zweden, Italië, Ierland en Wales komen voorbij.

Geen bezoek aan Nederland?

De vlag van Nederland komt dus niet voor in het filmpje. Of dit ook daadwerkelijk betekent dat de Britse band geen plannen heeft om volgend jaar naar ons land te komen is op dit moment nog onduidelijk. We wachten geduldig af…

Update: geen Nederland, wel België!

Coldplay heeft inmiddels de data voor de ‘A Head Full of Dreams’-tour bekendgemaakt! Helaas zitten alleen de landen uit het filmpje ertussen en komt de band dus niet naar Nederland! De Britten komen dus wel langs in België; op 21 juni 2017 staan de mannen in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Tickets voor deze show zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 7 oktober om 10:00 uur.

Bron: Coldplay Twitter / Coldplay-website

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.