Nielson dropt weer nieuwe knalnummers!

Geschreven door op 25 oktober 2015 om 21:42

Met het ingaan van de zomertijd kwam de eerste EP van Nielson. Nu de wintertijd is aangebroken, heeft hij zijn tweede EP uitgebracht: ‘Met de tijd mee’.

Heb je al behoefte aan de warme klankkleuren van de winter? Luister hier dan naar de nieuwe EP van Nielson!

Met de tijd mee – Nielson

Dit is een album met een typische wintersound. Het bevat warme tracks die goed passen bij de naderende donkere dagen. De EP bevat vijf sfeervolle melancholische songs, waarin Nielson terug is gegaan naar de basis – alle songs zijn akoestisch en zo minimalistisch en puur mogelijk geproduceerd. Alle nummers op de EP zijn geschreven en mede geproduceerd door Nielson. Ter promotie werd de track ‘Laat je gaan’ samen met de video die daarbij hoort, op 5 oktober al uitgebracht.

De woorden van Nielson

“De meeste mensen kennen mij vooral van mijn vrolijke up-tempo songs, maar ik heb een andere kant die ik ook graag een keer wil laten zien. Daarom ben ik op deze EP met de billen bloot gegaan en heb ik er voor gekozen het heel klein, intiem en kwetsbaar te houden, maar wel vanuit een positieve gedachte. Ik ben enorm trots op het resultaat en kan niet wachten om dit met iedereen te delen”, aldus Nielson.

Tracklist ‘Met de tijd mee’ deel 2

1. Laat je gaan

2. Het is goed

3. Hart onder m’n arm

4. Als je moet

5. Wat je kan doen

Deze nummers zijn te beluisteren op Spotify.

Behaalde succes van Nielson

Afgelopen jaar behaalde de zanger veel succes met de single ‘Sexy als ik dans’. In Nederland behaalde deze hit driemaal platina en in Belgie is de plaat met goud bekroond. Ook mocht hij dit jaar maar liefst drie BUMA NL Awards in ontvangst nemen. De eerste award die hij in ontvangst mocht nemen was de BUMA NL Award Meest gedraaid in de Nederlandse Horeca. Het nummer ‘Sexy als ik dans’ is blijkbaar de kroegklapper van het jaar! Ook mocht hij de Beste Auteur Award in ontvangst nemen, meer dan verdiend natuurlijk! Tot slot kreeg hij als klap op de vuurpijl ook nog de Sena Award Meest gedraaid op Radio & TV voor het nummer Mannenharten samen met Bløf.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nielson Nieuws · Nieuws