Anouk was gebroken

Geschreven door op 6 mei 2011 om 10:02
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk was zeer aangedaan toen ze er achterkwam dat haar vriend vreemd gegaan was. Haar kinderen waren een grote steun om dit verdriet te verwerken.

Nu staat Anouk weer positief in het leven. In de ‘Viva’ legt ze uit dat ze van haar kinderen enorme steun kreeg. ”Ik was echt bang dat ik door zou slaan, dat het zou knappen in mijn hoofd. Mijn kinderen weerhielden me van doordraaien.”

Ze moest ondanks haar liefdesverdriet toch voor haar kinderen blijven zorgen. Ze geeft aan dat het zwaar is maar dat het haar ook verraste omdat ze merkte dat ze het wel mooi flikt in haar eentje. De steun komt met name uit het feit dat haar kinderen Anouk leren hoe ze met het leven om zou moeten gaan, hoe ze sterk zou moeten zijn.

Inmiddels zijn Anouk en Dox dus uit elkaar en wordt op het nieuwe album van Anouk nog een sneer uitgedeeld in haar nummer ‘Down and Dirty’. Toen der tijd was ze gewoon straalverliefd en dan stort ze zich er helemaal in, met alle risico’s die daar helaas bij horen. Uit haar omgeving vind ze wel signalen op dat het niet goed zou zitten maar hier luisterde ze niet naar. ”Iedereen zag dat het niet goed was, maar ik weigerde te kijken. Natuurlijk voelde ik wel dat er iets niet helemaal goed zat, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen.”

Het hele interview staat in de ‘Viva’ van 18 mei.

Anouk-Down and Dirty

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws