Twenty One Pilots deelt bijzondere cover van My Chemical Romance

Geschreven door op 15 september 2016 om 17:00
Twenty One Pilots - Foto: digboston - CC Flickr (CC BY 2.0)

Twenty One Pilots is inmiddels niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het duo, dat onlangs nog een soundtrack maakte voor de film Suicide Squad heeft een cover opgenomen van het nummer Cancer van de band My Chemical Romance. 

MCR-tribute

Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van het album The Black Parade van My Chemical Romance heeft het Britse tijdschrift Rock Sound een tribute-album uitgebracht. Op dit album zijn 13 nummers te horen van het album die gecoverd zijn door verschillende artiesten. Het album zit bij de editie van het magazine die nu in de winkels ligt.

YouTube player

‘Cancer’

De bekendste cover tot nu toe is waarschijnlijk die van Twenty One Pilots. De cover van het nummer Cancer werd gedeeld door het duo zelf. Sindsdien is de cover al duizenden keren gedeeld, geliked en geshared op social media.

De meningen over de cover zijn wel verdeeld, op YouTube werd het nummer door een aantal mensen al flink bekritiseerd. Veel mensen vinden dat er teveel aan het nummer veranderd is waardoor het gevoel minder wordt overgebracht. Anderen vinden dat de cover beter is dan het origineel.

Beslis zelf! Wat vind jij van de cover?

Bron: Rock Sound magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.